Nova ponuda MF banke namijenjena sezonskim radnicima

Nova ponuda MF banke namijenjena sezonskim radnicima

Pod zanimljivim sloganom „Za sve koji se vraćaju kući“ MF banka je pripremila posebnu kreditnu ponudu za sve građane Trebinja koji sezonski rade van granica Bosne i Hercegovine.

Iz godine u godinu, sve više Trebinjaca odlazi u Hrvatsku ili Crnu Goru u potrazi za boljim poslovima i većim primanjima. Pošto je, uglavnom, riječ o sezonskim poslovima koji podrazumijevaju ugovor o radu  na određeno vrijeme, ova kategorija stanovništva nerijetko se suočava sa otežanim uslovima za podizanje kredita u bankarskim institucijama.

„Kako bismo izašli u susret našim sugrađanima, fokusirali smo se na to da im obezbijedimo finansijsku podršku u vidu Nenamjenskog kredita u iznosu do 50.000 konvertibilnih maraka.  Osim toga, pokušali smo maksimalno pojednostaviti uslove za dobijanje kredita, bez obzira da li su u radnom odnosu na neodređeno ili određeno vrijeme, uz duže rokove otplate i fleksibilno obezbjeđenje“, naglašava Željko Šupić, šef filijale MF banke u Trebinju.

Svrha nenamjenskog kredita jeste da pokrije najrazličitije potrebe klijenata - od kupovine, opremanja ili adaptacije stambenog prostora, kupovine zemljišta, do nabavke automobila i refinansiranja postojećih kreditnih obaveza.

Detaljne informacije o kreditnoj ponudi MF banke možete saznati na stranici  https://mfbanka.com/krediti/

Pored kredita, ovoj grupi klijenata su na raspolaganju i ostali proizvodi MF banke kao što su kreditne kartice,  te usluge iz segmenta mobilnog i elektronskog bankarstva.

Pozivamo sve zainteresovane građane da posjete poslovnicu MF banke u Trebinju na adresi Sokolska br.1, ili pozovu telefonom na broj 059 491 220.