Saša Sekulić imenovan za novog člana Uprave MF banke

Saša Sekulić imenovan za novog člana Uprave MF banke

Odlukom Nadzornog odbora MF banke a.d. Banja Luka i uz saglasnost Agencije za bankarstvo RS, na mjesto novog člana Uprave počevši od 18. februara 2022. imenovan je Saša Sekulić.

Sekulić na ovu poziciju dolazi sa mjesta Rukovodioca Sektora za informacione tehnologije, a sada kao član Uprave biće nadležan za Sektor sredstava i transakcionih poslova, Sektora računovodstva i finansija, te Sektora za informacione tehnologije.

Kao diplomirani elektroinžinjer, Sekulić je tokom svog dosadašnjeg rada u banci dao nemjerljiv doprinos uspostavljanju savremenog informacionog sistema u banci zasnovanog na premisama interne i eksterne digitalizacije.

Kontinuirani razvoj, modernizacija poslovanja i nastavak procesa digitalne transformacije su ključna usmjerenja MF banke u narednom periodu. U tom smislu očekujem da će imenovanje Saše Sekulića biti snažan vjetar u leđa Upravi Banke za realizaciju zacrtanih planova i očekivanja“, istakao je Bojan Luburić, predsjednik Uprave MF banke.

Saša Sekulić diplomirao je, a potom i magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci, a njegov razvojni put u bankarskom sektoru započinje 2010. godine. U MF banci je zaposlen od 2012. godine. Tokom svoga rada u ovoj finansijskoj instituciji radio je na mjestu programera, a potom i Rukovodioca Sektora za informacione tehnologije.