Poslovni prostor, Gradiška

 

Radi se o poslovnom prostoru lokal broj PR76 u prizemlju stambeno poslovnog objekta P+2+pot u Gradišci Ulica Gradiške brigade bb.

Lokal trenutno nije u funkciji, ali je dobro održavan i nije devastiran. Lokacija je u II stambeno poslovnoj zoni građevinskog zemljišta i kao takva pruža solidne uslove za uslužne i trgovinske djelatnosti. u konstruktivnom smislu objekat je građen u sistemu armirano betonskim stubovima sa armirano betonskim stroponim pločama.

Krovna konstrukcija je viševodna od rezane građe sa pokrovnom od krovnog lima. Fasada je demit. Limarija je od aluminijskog lima u smeđoj boji. Stolarija je od eloksiranog aluminija ostakljena sa termo staklom.  Na prozorima su venecijaner roletne.  U lokalu podnovi su od keramičkih pločica.  Zidovi u sanitarnom čvoru su obloženi zidnom keramikom od poda do stropa, a u prodajnom dijelu zidovi su gletovani i ofarbani. Objekat je priključen na gradski vodovod, kanalizaciju, gradsko grijanje, elektro i ptt mrežu.  Građevinsko zemljište je uređeno asfaltnim površinama i betonskom galanterijom sa zajedničkim javnim parkingom.