Za dobar biznis važne su nijanse!

Kao što su svi restorani slični tako i sve banke na prvi pogled izgledaju isto, ali u nijansama se kriju velike razlike.
MF banka svim preduzetnicima nudi brza i jednostavna bankarska rješenja uz partnerski odsnos i nijansiran pristup.

ISKUSTVA NAŠIH PARTNERA

agrolux

Agrolux d.o.o.

Agrolux d.o.o. je osnovan 2009. godine u Laktašima. Bavi se prometom repromaterijala za poljoprivredu, malo i veleprodajom. U stalnom radnom odnosu imaju 16 zaposlenih radnika, a trenutno imaju četiri maloprodajne radnje u Banjaluci, Laktašima i Tesliću.

Uz podršku MF banke trenutno je u toku useljenje u novi objekat gdje će biti premještena veleprodaja, te otvoren još jedan maloprodajni objekat. Zastupaju mnoge kompanije iz inostranstva kao što su Srbija, Izrael, Francuska, Kina, Velika Britanija, Holandija, Španija i druge. Da su „Za dobar biznis važne nijanse“ saglasan je i vlasnik Bogdan Đurić: 

„Novi objekat u koji se uskoro useljavamo biće poslovno središte firme. Izgrađen je na površini od 800 metara kvadratnih zahvaljujući podršci MF banke. Važno je napomenuti da je sve izgrađeno u jeku pandemije koronavirusa, te kada su svi ograničili poslove na tržištu MF banka se pokazala kao pouzdan partner i mnogo su nam pomogli. Njihova najveća prednost je to što im se možete obratiti kada trebate podršku i to stvarno najbrže rješavaju. Između ostalog, koristimo njihove kreditne linije, platni promet, unutrašnji i devizni, a takođe i radnicima se isplaćuju plate preko njih”.

Etno selo Stanišići

Etno selo Stanišići se ugostiteljstvom bavi od 2003. godine. U svom sklopu imaju dva restorana, konobu Stanišić, Ellas, ljetnu baštu, hotel Pirg i hotel Ras, Wellness i spa centar Leonida, krčmu Vasojevići, turistički vozić, dječiju igraonicu na zatvorenom i otvorenom kao i auto stakla koja su bili početna djelatnost od 2000. godine pod nazivom “Borisglass”.

 Trenutno imaju 141 zaposlenog sa tendecijom povećanja poslovanja, a MF banka je posebno pružila podršku u vrijeme pandemije koronavirusa. Da su „Za dobar biznis važne nijanse“ potvrđuju i iz Etna sela Stanišić: 

„Nadamo se da ćemo ako se ubuduće stvore uslovi poslovati samo sa MF bankom. Imali smo katastrofalnu poplavu 2010. godine, 2014. još katastrofalniju, a evo sada 2020. nova katastrofa gdje se još uvijek oporavljamo. Oni su bili jedini koji su imali hrabrosti i povjerenja da nas podrže u ovom nestabilnom vremenu. Njihova prednost je brzina, susretljivost, ljubaznost i promišljenost. Osim platnog prometa, uvrstili smo kartično poslovanje i platne terminale na svim našim prodajnim mjestima“.

etno_selo_stanisic
stil_cazin

Stil Cazin

Vezani obrt Stil datira od prije 30 godina, a zvanično je počeo sa radom 1997. godine. Bave se isključivo izradom stilskog namještaja u duborezu, sa fokusom na trodimenzionalnost. Da bi se sve ovo postiglo bilo je potrebno dosta vremena da se osigura kompletna infrastruktura, tehnologija i edukacija kadra za ovu djelatnost. 

Upornim i strpljivim radom, kao i vjerom u vlastiti uspjeh dobitnici su i mnogih nagrada i priznanja, a jedna od njih je glavna nagrada za dizajn i kvalitet na Međunarodnom sajmu Ambijenta u Zagrebu 2012. godine. Trenutno zapošljavaju sedam radnika. Iz vezanog obrta Stil potvrđuju da su za dobar biznis važne nijanse: 

„MF banka je u našem poslovanju u posljednjih pet godina pružila ozbiljnu podršku i razumijevanje. U tom pogledu možemo reći sve u superlativu o njima. Od usluga trenutno koristimo dvije kreditne linije, jednu na vezani obrt, a drugu u privatnoj režiji. Posebno bismo istakli neposrednost, srdačnost, susretljivost, visok nivo ljubaznosti i profesionalizma. Moramo reći da su prvi ljudi MF banke jedini u našoj poslovnoj karijeri došli u posjetu kod nas, analizirali postojeće stanje i ponudili konkretnu saradnju. Ljubaznost osoblja je takođe nešto što bismo istakli, jer su nama kao klijentu stvorili utisak kao da dolazimo u vlastitu kuću“.

Stomatologija Đurić

Stomatološka ordinacija dr Jelena Đurić je 2013. godine počela sa radom u Tesliću. Pored opšte stomatologije bavi se i antiageing tretmanima, a trenutno ima četvoro zaposlenih. 

Uz podršku MF banke 2016. godine, ordinacija je uselila u sopstveni prostor kako bi nastavili da rade u još prijatnijem ambijentu. Da su „Za dobar biznis važne nijanse“ saglasna je i vlasnica dr Đurić: 

„Od mojih planova za budućnost neki su već ostvareni zahvaljujući MF banci, pa je tako otvorena još jedna ordinacija i 3Dent centar u Beogradu. Od septembra ćemo upravo toj podršci biti takođe u našem prostoru. Za sve ostalo će se posložiti kako treba, pogotovo ako i dalje u MF banci budem imala svog bankara Ernesta Vasića i direktora Srđana Ćurića koji mi olakšavaju da napredujem u svom biznisu. Brzo i kvalitetno olakšavaju svojim klijentima da ostvare svoje ciljeve, jer veoma je bitno vrijeme za koje oni rješavaju kredite, kao i i sigurnost da ću ga i dobiti. Dugo godina poslujem sa njima i ne mislim da ih mijenjam, stvarno su TOP (odgovorni, brzi i od povjerenja). Takođe, sve ostale transakcije se obavljaju preko njih“.

stomatologija_djuric

IZ NAŠE PONUDE IZDVAJAMO

• Kreditna podrška za finansiranje obrta,
tekuće likvidnosti, investicionih projekata
i projektno finansiranje;

• 31 poslovnica širom BiH;
• Kratak period obrade zahtjeva;
• Kompletna usluga za preduzetnike;
• Domaći i ino platni promet;
• Dokumentarno (garancije, akreditivi)
i kartično poslovanje. 

   Saznajte više

MF Banka a.d. Banja Luka

Adresa: Banja Luka – Aleja Svetog Save 61
Telefon: +387 51 240 300
E-mail: office@mfbanka.com
Radno vrijeme: 08:00 – 17:00

Pošaljite nam poruku