IT obuke uz finansijsku podršku MF banke

Ugovorom o saradnji između MF banke i firme ElevateBits definisana je poslovna saradnju u okviru projekta Kurs za Java developere  „Podrška za IT obuku uz mogućnost odgođenog plaćanja i zaposlenja“.

Projekat je zamišljen kao podrška nezaposlenim i licima sa nedovoljnim ili neredovnim prihodima, ali može obuhvatati i stalno zaposlene koji žele prekvalifikaciju ili unaprijeđenje vlastitih vještina, zatim freelancer-e, zaposlene na određeno vrijeme itd.

Saradnja, između ostalog, podrazumijeva podršku Projektu kroz usaglašen koncept finansiranja obuke. Za sve polaznike koji imaju potrebu za odgođenim plaćanjem, MF banka odobrava namjenski kredit za dio ili cijeli iznos od osnovne cijene IT obuke, po povlaštenim uslovima kreditiranja.

Informacije o kreditu:

  • Korisnici kredita mogu biti fizička lica –građani Bosne i Hercegovine stariji od 18 godina.
  • Ukoliko polaznik obuke ima manje od 18 godina, onda to maloljetno lice ne može biti glavni dužnik već neko od roditelja/staratelja
  • Klijent ima mogućnost prijevremene otplate dijela ili cjelokupnog iznosa glavnice, tokom cijelog perioda otplate, bez naknade za prijevremenu otplatu.

Učesnici kursa koji uspješno završe obuku,  nakon završetka kursa dobiće mogućnost plaćene prakse u IT kompaniji ili MF grupaciji na period od najmanje 3 do 6 mjeseci, a u slučaju uspješno okončane prakse svaki kandidat ima mogućnost stalnog zaposlenja.

Kontakt osoba za pružanje informacija o kreditnoj liniji:

Dragana Sukur, Stručni saradnik za odnose sa klijentima

Tel.: +387 51 240 308

Mob.:   +387 66 640 444

E-mail: dragana.sukur@mfbanka.com

Ostale vijesti

Nadzorni odbor, Dana: 29.04.2024. godine Broj: NO – 134/2024 Na osnovu člana 66. Zakona o bankama Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske broj 4/17, 19/18 i 54/19) i člana 49. Statuta MF banke a.d. Banja Luka (“Banka”), Nadzorni odbor Banke, na trinaestoj sjednici održanoj dana 29.04.2024. godine, donio je S A Z I V  I …

Poštovani klijenti, U skladu sa odredbama Zakona o praznicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, želimo da vas obavijestimo o radnom vremenu MF banke i njenih poslovnica za predstojeće praznike na dane  01. i 02. maja ali i 03., 06. i 09. maja 2024. godine. • 01. i 02. maj -  neradni dani u svim …

MF banka a.d. Banja Luka je moderna, domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mikro, mala i srednja preduzeća. Odlikuje nas jednostavan poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri naših klijenata.Cilj banke je pružanje brzih i kvalitetnih usluga malim i srednjim preduzećima, koje sežu od savjetodavnih usluga pa do kreiranja kreditnih rješenja …

Upitnik o dostupnosti zelenog finansiranja u okviru projekta GEFF III koji realizuje EBRD. Molimo Vas da popunite upitnik koji će nam pomoći da naše proizvode i usluge učinimo dostupnijim. Popunjavanje upitnika vam neće oduzeti više od 10 minuta. Link do upitnika: Gender Baseline Study (smartsurvey.co.uk)