IT obuke uz finansijsku podršku MF banke

Ugovorom o saradnji između MF banke i firme ElevateBits definisana je poslovna saradnju u okviru projekta Kurs za Java developere  „Podrška za IT obuku uz mogućnost odgođenog plaćanja i zaposlenja“.

Projekat je zamišljen kao podrška nezaposlenim i licima sa nedovoljnim ili neredovnim prihodima, ali može obuhvatati i stalno zaposlene koji žele prekvalifikaciju ili unaprijeđenje vlastitih vještina, zatim freelancer-e, zaposlene na određeno vrijeme itd.

Saradnja, između ostalog, podrazumijeva podršku Projektu kroz usaglašen koncept finansiranja obuke. Za sve polaznike koji imaju potrebu za odgođenim plaćanjem, MF banka odobrava namjenski kredit za dio ili cijeli iznos od osnovne cijene IT obuke, po povlaštenim uslovima kreditiranja.

Informacije o kreditu:

  • Korisnici kredita mogu biti fizička lica –građani Bosne i Hercegovine stariji od 18 godina.
  • Ukoliko polaznik obuke ima manje od 18 godina, onda to maloljetno lice ne može biti glavni dužnik već neko od roditelja/staratelja
  • Klijent ima mogućnost prijevremene otplate dijela ili cjelokupnog iznosa glavnice, tokom cijelog perioda otplate, bez naknade za prijevremenu otplatu.

Učesnici kursa koji uspješno završe obuku,  nakon završetka kursa dobiće mogućnost plaćene prakse u IT kompaniji ili MF grupaciji na period od najmanje 3 do 6 mjeseci, a u slučaju uspješno okončane prakse svaki kandidat ima mogućnost stalnog zaposlenja.

Kontakt osoba za pružanje informacija o kreditnoj liniji:

Dragana Sukur, Stručni saradnik za odnose sa klijentima

Tel.: +387 51 240 308

Mob.:   +387 66 640 444

E-mail: dragana.sukur@mfbanka.com

Ostale vijesti

Pridružite se našem timu. Nudimo primamljive finansijske uslove, te profesionalno i dinamično radno okruženje sa izvrsnim mogućnostima za iskazivanje vlastite kreativnosti i mogućnošću usavršavanja i napredovanja.

Pridružite se našem timu. Nudimo primamljive finansijske uslove, te profesionalno i dinamično radno okruženje sa izvrsnim mogućnostima za iskazivanje vlastite kreativnosti i mogućnošću usavršavanja i napredovanja.

Poštovani klijenti,Obavještavamo Vas da šalter Filijale Banja Luka, Aleja Svetog Save 61, neće raditi u periodu od 03.02. do 08.02.2023. godine radi izvođenja radova u istoj.Sve tekuće poslove u ovom periodu možete završiti u našoj poslovnici u ulici Vase Pelagića 22, Banja Luka.Vaša MF BANKA.

Poštovani klijenti,Obavještavamo Vas da je radno vrijeme poslovnica MF banke u petak 30.12.2022.godine do 15 časova.U subotu 31.12.2022.godine sve poslovnice će biti otvorene za rad sa klijentima u periodu od 8 do 12:30h. Srećne i ugodne praznike želi Vam MF banka! 

Poštovani klijenti, U skladu sa odredbama Zakona o praznicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, želimo da vas obavijestimo o radnom vremenu MF banke i njenih poslovnica za 02. 01, 03. 01, 06.01, 07.01. i 09. 01. 2023. godine. Naime, 02. 01. 2023. godine je neradni dan u poslovnicama: Banja Luka, Laktaši, Trn, Derventa, Prnjavor, …