MF Biz asistent za bankarstvo bez prepreka

U moru prepreka sa kojima se preduzetnici suočavaju u svakodnevnom poslovanju , banka ne bi smjela biti jedna od njih.

Sa tim na umu MF banka je za potrebe svojih poslovnih klijenata kreirala savremeno digitalno riješenje koje štedi njihov novac i vrijeme , a pri tome značajno pojednostavljuje poslovanje.

Mobilna aplikacija za pravna lica pod nazivom MF biz asistent omogućiće klijentima da na jednom mjestu izvrše uvid u stanje svojih računa, obave plaćanje po osnovu budžetskih ili drugih vrsta naloga, urade transfer sredstava između računa , a pruža im i mogućnost izbora izvoda te slanja na mejl adresu i još mnogo toga.

Iz MF banke poručuju da je mobilna aplikacija savremen kanal komunikacije kojim će se još više približiti svojim klijentima.
Očekujemo da MF biz asistent bude baš kao što mu sam naziv kaže, asistent našim preduzetnicima u obavljanju različitih bankarskih poslova čiji je osnovni zadatak da im maksimalno olakša poslovanje i omogući neograničen pristup uslugama Banke“, ističe Slađana Kudra, rukovodilac Sektora sredstava i transakcionih poslova.

Mobilna aplikacija predstavlja značajan iskorak MF banke u pravcu širenja lepeze svojih usluga ka krajnjim korisnicima, odnosno prilagođavanja digitalnog bankarstva navikama i potrebama SME segmenta.

Atraktivan dizajn interfejsa i jednostavna navigacija pruža jedinstveno korisničko iskustvo.
Aplikacija je dizajnirana tako da se korisnike vrlo lako vodi kroz sve postupke, bez potrebe da se fokusiraju na uređaj već na sami zadatak.  Korisnici ne moraju razmišljati o tome kako koristiti funkcionalnosti; oni jednostavno moraju slijediti upute na zaslonu, koje vode korisnika kroz odabrane aplikacije.

Korištenje ove usluge počinje aktivacijom naloga pomoću aktivacionog koda (jedan dio se dostavlja putem SMS-a, a drugi putem mejl), a zatim definisanjem samo korisniku poznatog PIN-a. Sve ovo obezbjeđuje potreban nivo sigurnosti i zaštite podataka korisnika aplikacije.
MF biz asistent aplikacija može se besplatno preuzeti na market store lokacijama, Google Play za Android OS, Apple Store za Apple iOS, te Huawei Store APP.
Sve detaljne informacije o ovoj i drugim uslugama iz segmenta digitalnog bankarstva MF banke možete pronaći na stranici https://mfbanka.com/index.php/mf-biz-asistent/ ili putem broja telefona 051/258-248.

Ostale vijesti

Nadzorni odbor, Dana: 29.04.2024. godine Broj: NO – 134/2024 Na osnovu člana 66. Zakona o bankama Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske broj 4/17, 19/18 i 54/19) i člana 49. Statuta MF banke a.d. Banja Luka (“Banka”), Nadzorni odbor Banke, na trinaestoj sjednici održanoj dana 29.04.2024. godine, donio je S A Z I V  I …

Poštovani klijenti, U skladu sa odredbama Zakona o praznicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, želimo da vas obavijestimo o radnom vremenu MF banke i njenih poslovnica za predstojeće praznike na dane  01. i 02. maja ali i 03., 06. i 09. maja 2024. godine. • 01. i 02. maj -  neradni dani u svim …

MF banka a.d. Banja Luka je moderna, domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mikro, mala i srednja preduzeća. Odlikuje nas jednostavan poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri naših klijenata.Cilj banke je pružanje brzih i kvalitetnih usluga malim i srednjim preduzećima, koje sežu od savjetodavnih usluga pa do kreiranja kreditnih rješenja …

Upitnik o dostupnosti zelenog finansiranja u okviru projekta GEFF III koji realizuje EBRD. Molimo Vas da popunite upitnik koji će nam pomoći da naše proizvode i usluge učinimo dostupnijim. Popunjavanje upitnika vam neće oduzeti više od 10 minuta. Link do upitnika: Gender Baseline Study (smartsurvey.co.uk)