MF banka u Trebinju ponudila klijentima domaćinski pristup i razumijevanje njihovih potreba

Nedavno su predstavili novu kampanju zanimljivog slogana „Za one koji se vraćaju kući“ , pripremljenu namjenski za grad Trebinje i njegove mještane. 

Tim povodom razgovarali smo sa Željkom Šupićem, šefom filijale MF banke u Trebinju:

“Za sve koji se vraćaju kući” je nova kreditna ponuda MF banke, namijenjena sezonskim radnicima. O kakvoj je konkretno ponudi riječ?

Svaka regija ima neke svoje specifičnosti, pa tako i regija koju pokriva filijala Trebinje. Naime, u posljednjih nekoliko godina, značajan broj naših sugrađana radi u Dubrovniku i okolini, kao i u susjednim gradovima u Crnoj Gori. Ovi radnici primaju redovno plate, ali pošto su državljani BiH nemaju uslove za kredite u Hrvatskoj, odnosno Crnoj Gori. S druge strane, u BiH nijedna banka do sada nije kreditirala klijente koji svoje redovne prihode imaju u inostranstvu. Na ovaj način MF Banka je omogućila našim sugrađanima koji žive u Trebinju, a trenutno rade u inostranstvu, da ostvare svoje pravo na kredit i da na ovaj način rješavaju svoje potrebe.

O kakvim je kreditima riječ, koje sve potrebe klijenata oni pokrivaju i kome su prvenstveno namijenjeni, ako uzmemo u obzir profil radnika i geografsku pripadnost?

MF banka potencijalnim klijentima iz kampanje nudi široku lepezu kredita; od nenamjenskih za rješavanje tekućih obaveza ili refinansiranje postojećih kredita, pa do namjenskih kredita za investicije poput stambenih kredita ili kupovine poslovnih prostora. Ovi krediti su namijenjeni prije svega klijentima koji imaju redovnu platu u inostranstvu, kojom dokazuju svoju kreditnu sposobnost, a koji, kao i njihove porodice, žive u Trebinje i svoju platu troše u Trebinju.

Da li se ova usluga odnosi samo na „sezonce“ u susjednim, primorskim zemljama (Crna Gora i Hrvatska) ili je dostupna i za radnike koji odlaze u druge države?

Krediti iz kampanje su prvenstveno namijenjeni našim sugrađanima koji radu u prigradskim mjestima u inostranstvu, pošto oni svakodnevno putuju i svoje plate troše u Trebinju. Ali, i ostali potencijalni klijenti koji rade u inostranstvu, a mogu dokazati svoju kreditnu sposobnost, svakako mogu ostvariti svoje pravo na kredit u MF banci.

Poslovnica u Trebinju, koja posluje od prošle godine, prva je koju je MF banka otvorila u Hercegovini. Kako ste zadovoljni dosadašnjim poslovanjem na području ove opštine?

Svojim pristupom klijentima i fleksibilnošću koju nudimo prepoznati smo kao nešto novo, nešto što klijenti do sada nisu imali. Sistem rada i odobravanja kreditnih proizvoda je jedinstven i veoma jednostavan, tako da je naša brzina donošenja odluka velika prednost u odnosu na druge banke. Za ovaj kratak period rada u Trebinju, banka je ostvarila značajne rezultate, postali smo prepoznatljivi po našoj usluzi i brzini donošenja odluka i u narednom periodu očekujemo naš značajniji rast i još bolju pozicioniranost na tržištu.

Često se ističe da je u fokusu poslovanja MF banke pružanje usluga malom i srednjem preduzetništvu. Šta je to što možete ponuditi ovoj kategoriji klijenata?

Većina klijenata u Trebinju i regiji su mala i srednja preduzeća. MF banka je tu da im pruži brzu i kvalitetnu uslugu. Ovim klijentima je veoma važno da svoje potrebe mogu brzo i jednostavno završiti. MF banka je domaća banka sa sjedištem u Banjaluci, imamo takvu organizaciju i sistem odlučivanja koji klijentima garantuje veoma brzo rješavanje zahtjeva i donošenje odluka.

Ostale vijesti

Pridružite se našem timu. Nudimo primamljive finansijske uslove, te profesionalno i dinamično radno okruženje sa izvrsnim mogućnostima za iskazivanje vlastite kreativnosti i mogućnošću usavršavanja i napredovanja.

Pridružite se našem timu. Nudimo primamljive finansijske uslove, te profesionalno i dinamično radno okruženje sa izvrsnim mogućnostima za iskazivanje vlastite kreativnosti i mogućnošću usavršavanja i napredovanja.

Poštovani klijenti,Obavještavamo Vas da šalter Filijale Banja Luka, Aleja Svetog Save 61, neće raditi u periodu od 03.02. do 08.02.2023. godine radi izvođenja radova u istoj.Sve tekuće poslove u ovom periodu možete završiti u našoj poslovnici u ulici Vase Pelagića 22, Banja Luka.Vaša MF BANKA.

Poštovani klijenti,Obavještavamo Vas da je radno vrijeme poslovnica MF banke u petak 30.12.2022.godine do 15 časova.U subotu 31.12.2022.godine sve poslovnice će biti otvorene za rad sa klijentima u periodu od 8 do 12:30h. Srećne i ugodne praznike želi Vam MF banka! 

Poštovani klijenti, U skladu sa odredbama Zakona o praznicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, želimo da vas obavijestimo o radnom vremenu MF banke i njenih poslovnica za 02. 01, 03. 01, 06.01, 07.01. i 09. 01. 2023. godine. Naime, 02. 01. 2023. godine je neradni dan u poslovnicama: Banja Luka, Laktaši, Trn, Derventa, Prnjavor, …