Unaprijedite vaše poslovanje uz Visa poslovne kartice


Korisnici MF Visa poslovne kartice od sada mogu uživati u mnogobrojnim pogodnostima i popustima.

Uskoro se bliži kraj 2022. godine te je pravi trenutak za planiranje budućih koraka u poslovanju koji će klijentima MF Banke omogućiti da podignu svoj biznis na mnogo veći nivo.

 • A jedna od pogodnosti koja će ove planove učiniti mnogo jednostavnijim jeste Visa poslovna kartica, koja omogućava poslovnim korisnicima razne benefite.

  Do 31. decembra ove godine, svi korisnici ove poslovne kartice imaju priliku iskoristiti pažljivo osmišljene pogodnosti za širok spektar poslovanja za upravljanje biznisom onako kako vi to zaista želite.

  Mogućnosti za korisnike kartice su razne, a one su:
  • Plaćanje na internetu (kupovina robe i usluga, plaćanje pretplata…)
  • Popusti i pogodnosti za digitalno oglašavanje (Instagram Ads, Facebook Ads, Google Ads)
  • Plaćanje troškova poslovanja (struja, gorivo, poslovna putovanja, korporativni događaji…)
  • Popusti na alate za finansijsko upravljanje i automatizaciju pravne dokumentacije
  • Popusti i posebne ponude za upravljanje poslovanjem (Google Workspace, Dropbox, Shopify…)
  • Popusti na online edukativne platforme i baze stock fotografija

Posebne pogodnosti se ogledaju i u raznim popustima koje nudi Visa partner, a koje možete pregledati na stranici https://www.visasoutheasteurope.com/bosnia-n-herzegovina/b2b.html.
Ovim putem, Visa je omogućila da kroz razne alatke i posebne ponude sa lakoćom pokrenete i unaprijedite svoje poslovanje.

 

Ostale vijesti

Poštovani klijenti,U skladu sa odredbama Zakona o praznicima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, želimo da vas obavijestimo o radnom vremenu MF banke i njenih poslovnica tokom sljedećih dana:21.11.2022. godine - Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH,25.11.2022. godine - Dan državnosti BiH.Naime, 21. 11. 2022. godine je neradni dan u poslovnicama: Banja …

Na osnovu člana 66. Zakona o bankama Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske broj 4/17, 19/18 I 54/19) i člana 49. Statuta MF banke AD Banja Luka (“Banka”), Nadzorni odbor Banke, na dvadeset četvrtoj sjednici održanoj dana 10.11.2022. godine, donio jeS A Z I V I (prve) vanredne sjednice Skupštine akcionaraMF banke AD Banja Luka …

Mobilno bankarstvo (m-banking) služi kao podrška potrošačima u korištenju različitih bankarskih usluga i to uz pomoć mobilnih telefona, čime se omogućava prevazilaženje vremenskih i lokacijskih barijera.