Unaprijedite vaše poslovanje uz Visa poslovne kartice


Korisnici MF Visa poslovne kartice od sada mogu uživati u mnogobrojnim pogodnostima i popustima.

Uskoro se bliži kraj 2022. godine te je pravi trenutak za planiranje budućih koraka u poslovanju koji će klijentima MF Banke omogućiti da podignu svoj biznis na mnogo veći nivo.

 • A jedna od pogodnosti koja će ove planove učiniti mnogo jednostavnijim jeste Visa poslovna kartica, koja omogućava poslovnim korisnicima razne benefite.

  Do 31. decembra ove godine, svi korisnici ove poslovne kartice imaju priliku iskoristiti pažljivo osmišljene pogodnosti za širok spektar poslovanja za upravljanje biznisom onako kako vi to zaista želite.

  Mogućnosti za korisnike kartice su razne, a one su:
  • Plaćanje na internetu (kupovina robe i usluga, plaćanje pretplata…)
  • Popusti i pogodnosti za digitalno oglašavanje (Instagram Ads, Facebook Ads, Google Ads)
  • Plaćanje troškova poslovanja (struja, gorivo, poslovna putovanja, korporativni događaji…)
  • Popusti na alate za finansijsko upravljanje i automatizaciju pravne dokumentacije
  • Popusti i posebne ponude za upravljanje poslovanjem (Google Workspace, Dropbox, Shopify…)
  • Popusti na online edukativne platforme i baze stock fotografija

Posebne pogodnosti se ogledaju i u raznim popustima koje nudi Visa partner, a koje možete pregledati na stranici https://www.visasoutheasteurope.com/bosnia-n-herzegovina/b2b.html.
Ovim putem, Visa je omogućila da kroz razne alatke i posebne ponude sa lakoćom pokrenete i unaprijedite svoje poslovanje.

 

Ostale vijesti

MF banka a.d. Banja Luka je moderna, domaća banka koja pruža brze bankarske usluge za mikro, mala i srednja preduzeća. Odlikuje nas jednostavan poslovni model koji omogućava donošenje brzih odluka po mjeri naših klijenata.Cilj banke je pružanje brzih i kvalitetnih usluga malim i srednjim preduzećima, koje sežu od savjetodavnih usluga pa do kreiranja kreditnih rješenja …

Upitnik o dostupnosti zelenog finansiranja u okviru projekta GEFF III koji realizuje EBRD. Molimo Vas da popunite upitnik koji će nam pomoći da naše proizvode i usluge učinimo dostupnijim. Popunjavanje upitnika vam neće oduzeti više od 10 minuta. Link do upitnika: Gender Baseline Study (smartsurvey.co.uk)

Poštovani,Obavještavamo Vas da je MF BANKA a.d. Banja Luka 29.12.2023. godine izvršila zatvaranje računa fizičkih i pravnih lica na kojima nije bilo aktivnosti od strane vlasnika računa u periodu dužem od 12 mjeseci, u skladu sa zakonom o unutrašnjme platnom prometu (Službeni glasnik RS 52/12, 92/12, 58/19 i 38/22) i Uputstvom o otvaranju i zatvaranju …